Erikoispalveluista

EkoPharma-tuotteet

EkoPharma-tuoteperhe saatavilla meiltä.
EkoPharma-tuoteperhe saatavilla meiltä.

EkoPharma tarjoaa puhtaita ja luonnollisia hiustenhoitotuotteita, joissa yhdistyvät sertifioidut luonnonraaka-aineet ja hyvä siedettävyys. EkoPharma on ammattikosmetiikkasarja, joka on saatavana vain kampaamoista. EkoPharman tuotteet tehdään Suomessa.

Kasvivärjäykset

Kasvivärit ovat 100% luonnosta, suurimmaksi osaksi Henna –kasvista (Lawsonia Inermis). Hennavärjäys vahvistaa ja hoitaa hiusta sekä antaa upean kiillon. Kasvivärien sävyvalikoima on mustasta voimakkaan punakuparin sävyihin tai sävyttömään vaaleaan. Sopii hiuksille myös hoitokäsittelynä.

Kasviväreillä ei voi vaalentaa hiusta eikä se sovellu käytettäväksi yli 20% harmaantuneille hiuksille. Kasvivärit antavat siis sävyn jo olemassa olevalle pohjatummuudelle. Jos esimerkiksi tyvikasvu on huomattavasti tummempi tai vaaleampi, ei kasviväri anna täysin tasaista lopputulosta.

Kasvivärit eivät sisällä SYNTEETTISIÄ HAJUSTEITA, VÄRIAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA.

Rastat

Rastoja teemme luonnollisella menetelmällä ilman kemikaaleja. Aikaa varattava 3-6 tuntia. Luonnonrastat vaativat monesti hyvää kotihoitoa tiivistyäkseen ja tarvittaessa toisen käsittelykerran viikon kuluttua (1-2h), riippuen hiuksen kunnosta. Saatavilla on myös rastojen ”parantelu”-palvelua ompelumenetelmällä.

Letitykset

Letitykset tehdään omiin hiuksiin, kuiduilla tai ilman. Pyydä ranskanletit vaikka leikkauksen yhteydessä! Pienempien afrolettien tekemiseen tulee varata 1-4 tuntia aikaa, riippuen lettien pituudesta ja kuinka pieniä niistä haluaa.

Pidennykset

Pidennyksiä saatavana ompelu- tai teippikiinnityksellä. Teippihiukset kiinnitetään nimensämukaisesti lisähiuksissa olevien teippien avulla lähelle hiuspohjaa ohuissa osioissa, jolloin ne ovat hyvin huomaamattomat ja käytännölliset. Ompelukiinnityksessä hiuspohjaan tehdään letti/lettejä johon/joihin hiusnauha ommellaan kiinni. Tämä on myös melko huomaamaton ja hellävarainen omien hiusten kannalta.
Poisto, vaihto ja kiinnitys kannattaa aina teettää ammattilaisella, jotta oma hius/hiuspohja ei vahingoittuisi. Pidennyshiukset ennakkomaksulla tilattaessa. Kiinnitykseen varattava aikaa 1-2 tuntia. Tuuhennuksen kiinnitys 1⁄2 tuntia. Palvelu sisältää muotoonleikkauksen.