Palvelut & Tuotteet

Tarjoamme hiustenleikkauksia ja värjäyksiä kaikille, sekä ekologisia kasvivärjäyksiä.

Varaa aikasi nettiajanvarauspalvelun kautta.

Erikoispalvelut

Kasvivärjäykset

Kasvivärit ovat 100% luonnosta, suurimmaksi osaksi Henna –kasvista (Lawsonia Inermis). Hennavärjäys vahvistaa ja hoitaa hiusta sekä antaa upean kiillon. Kasvivärien sävyvalikoima on mustasta voimakkaan punakuparin sävyihin tai sävyttömään vaaleaan. Sopii hiuksille myös hoitokäsittelynä.

Kasviväreillä ei voi vaalentaa hiusta eikä se sovellu käytettäväksi yli 20% harmaantuneille hiuksille. Kasvivärit antavat siis sävyn jo olemassa olevalle pohjatummuudelle. Jos esimerkiksi tyvikasvu on huomattavasti tummempi tai vaaleampi, ei kasviväri anna täysin tasaista lopputulosta.

Kasvivärit eivät sisällä SYNTEETTISIÄ HAJUSTEITA, VÄRIAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA.

Palvelua tarjoaa parturi-kampaajamme Saara Ikonen.

Muut Tuotteet

Käytössämme olevat värisarjat

Essensity

Essensity on ammoniakiton, silikoniton, parafiiniton ja hajusteeton kasviöljypohjainen kestoväri. Sillä on 100%:n harmaapeittävyys ja se säilyttää hiuksen rakenteen hyväkuntoisena ja upean kiiltävänä. (Tuotesarja Saaran käytössä)

Sim

Kotimainen ja hajusteeton väriaine. “Tuotteet valmistetaan suomessa korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti, valiten tuotteisiimme vain parhaat ja tarkoin harkitut raaka-aineet.” (Tuotesarja Suvin käytössä)

EkoPharma-tuoteperhe

EkoPharma tarjoaa puhtaita ja luonnollisia hiustenhoitotuotteita, joissa yhdistyvät sertifioidut luonnonraaka-aineet ja hyvä siedettävyys. EkoPharma on ammattikosmetiikkasarja, joka on saatavana vain kampaamoista. EkoPharman tuotteet tehdään Suomessa.

EkoPharmalta myös 100% kasvivärit. (Tuotesarja Saaran  käytössä)

Four Reasons-tuoteperhe

“Four Reasons on suomalainen kauneusalan kapinallinen. Kuljemme eturintamassa monimuotoisuuden puolesta ja puolustamme jokaisen oikeutta kauneuden kokemukseen.” – Four Reasons, nettisivut